Profita de cota 4.0 pentru victoria lui Tottenham cu APOEL Nicosia

Profita de cota 4.0 pentru victoria lui Tottenham cu APOEL Nicosia

Profita de cota 4.0 pentru victoria lui Tottenham cu APOEL Nicosia

Intalnirea dintre Tottenham si APOEL Nicosia pare, de departe, sa aiba o invingatoare sigura, trupa londoneza. Pentru un succes al celor de la Tottenham, Betfair, casa de pariuri cu optiune Cashout de top, ofera o cota de 4.0 pentru o victorie a lui Kane & co. Profita de cota 4.0 pentru victoria lui Tottenham cu APOEL Nicosia.

Te-ar mai putea interesa si:


Cota 10.0 pentru GG la Chelsea vs Atletico Madrid sau dublul mizei inapoi!

Cota 10.0 pentru macar doua goluri marcate la Bayern vs PSG sau dublul mizei inapoi!

Cota 10.0 pentru macar un gol marcat de FCSB cu Lugano sau dublul mizei inapoi!

Nu rata COTA 4.0 pentru o victorie a Barcelonei cu Sporting Lisabona!


1 Deschide acum de pe acest LINK sau de pe imaginea de mai jos un cont de parior la Betfair si inregistreaza-te la promotie folosind codul promotional ZFBN90.

2 Pariaza si vei primi cota marita de 4.0 pentru victoria Kane, Eriksen & co. Atentie ca, aceasta cota speciala este valabila doar pentru primul pariu plasat.

  • ATENTIE! Cand plasezi aici un pariu pe “victorie Tottenham”, la optiunile de pariere pentru meci, NU iti va arata cota marita, dar primul pariu de 50 RON va fi inmultit cu cota marita – Cea de 4.0 adica!

1 Daca Tottenham va castiga, greu de crezut ca nu va reusi, miza plasata pe succesul londonezilor va fi returnata cash, iar restul castigului va fi sub forma de bonus. Bonusul trebuie rulat o data pe cota minima de 1.20! Pentru pariurile plasate din aceste fonduri bonus miza nu este returnata.

  • Inaintea de a participa la aceasta promotie, va rugam sa cititi AICI termenii si conditiile promotiei !!!

Va uram succes si multa bafta :)

Echipa Undepariem

Leave a Comment