Nu rata COTA 4.0 pentru o victorie a Barcelonei cu Sporting Lisabona

Nu rata COTA 4.0 pentru o victorie a Barcelonei cu Sporting Lisabona

Nu rata COTA 4.0 pentru o victorie a Barcelonei cu Sporting Lisabona

Dupa 2-2 in campionat cu Celta Vigo, Barcelona-i pregatita sa-si bucure fanii cu un succes impotriva lusitanilor de la Sporting Lisabona. Betfair, cea mai buna casa de pariuri online din lume, ofera o cota de 5.0 pentru o noua victorie in Liga Campionilor pentru formatia “blau grana”. Nu rata COTA 4.0 pentru o victorie a Barcelonei cu Sporting Lisabona.

Te-ar mai putea interesa si:


Cota 10.0 pentru GG la Chelsea vs Atletico Madrid sau dublul mizei inapoi!

Cota 10.0 pentru macar doua goluri marcate la Bayern vs PSG sau dublul mizei inapoi!

Cota 10.0 pentru macar un gol marcat de FCSB cu Lugano sau dublul mizei inapoi!


1 Deschide acum de pe acest LINK sau de pe imaginea de mai jos un cont de parior la Betfair si inregistreaza-te la promotie folosind codul promotional ZFBN89.

2 Pariaza si vei primi cota marita de 5.0 pentru victoria trupei lui Ernesto Valverde. Atentie ca, aceasta cota speciala este valabila doar pentru primul pariu plasat.

  • ATENTIE! Cand plasezi aici un pariu pe “victorie Barcelona”, la optiunile de pariere pentru meci, NU iti va arata cota marita, dar primul pariu de 50 RON va fi inmultit cu cota marita – Cea de 5.0 adica!

1 Daca Barcelona va castiga, greu de crezut ca nu va reusi, miza plasata pe succesul lui Suarez & co. va fi returnata cash, iar restul castigului va fi sub forma de bonus. Bonusul trebuie rulat o data pe cota minima de 1.20! Pentru pariurile plasate din aceste fonduri bonus miza nu este returnata.

  • Inaintea de a participa la aceasta promotie, va rugam sa cititi AICI termenii si conditiile promotiei !!!

Va uram succes si multa bafta :)

Echipa Undepariem

Leave a Comment