Cota 10.0 pentru macar un gol marcat de FCSB cu Lugano sau dublul mizei inapoi

Cota 10.0 pentru macar un gol marcat de FCSB cu Lugano

Cota 10.0 pentru macar un gol marcat de FCSB cu Lugano sau dublul mizei inapoi

Victoria le asigura celor de la FCSB locul 1 in grupa de Europa League. NetBet, sponsorul oficial al “ros albastrilor”, va ofera o cota de 10.0 pentru ca Budescu & co. sa marcheze cel putin un gol in poarta elvetienilor de la Lugano. Cota 10.0 pentru macar un gol marcat de FCSB cu Lugano sau dublul mizei inapoi.

Te-ar mai putea interesa si:


Cota 10.0 pentru GG la Chelsea vs Atletico Madrid sau dublul mizei inapoi!

Cota 10.0 pentru macar doua goluri marcate la Bayern vs PSG sau dublul mizei inapoi!


1Deschide un cont de parior de pe acest LINK la agentia de pariuri online NetBet folosind codul bonus FCSB.

2 Pariaza apoi, la cota normala pe GOL MARCAT de FCSB contra elvetienilor de la Lugano. 40 RON din miza vor fi multiplicati cu cota imbunatita – Adica cea de 10.0!

  • ATENTIE! Cand pariezi pe “FCSB peste 0.5 goluri in meci” contra celor de la Lugano, la optiunile de pariere pentru meci, NU iti va arata cota marita, dar primul pariu de 40 RON va fi inmultit cu cota marita – Cea de 10.0 adica!

1Daca FCSB INSCRIE, iar tu ai mizat pe acest lucru, NetBet va adauga in contul tau castigurile suplimentare in maxim 48 de ore.

Mai mult, daca FCSB nu va marca, greu de crezut ca Budescu & co. nu pot marca macar un gol, nu veti pierde nimic. Din contra, daca pariul va fi pierzator, NetBet va ofera inapoi DUBLUL MIZEI PARIATE. Mai exact, 80 RON, asta daca alegeti sa plasti pe un gol marcat de “ros albastri” 40 RON, atat cat este pariul maxim acceptat pentru aceasta promotie.

Va uram succes si multa bafta :)

Echipa Undepariem

Leave a Comment