Cota 10.0 pentru macar doua goluri marcate la Bayern vs PSG sau dublul mizei inapoi

Cota 10.0 pentru macar doua goluri marcate la Bayern vs PSG

Cota 10.0 pentru macar doua goluri marcate la Bayern vs PSG sau dublul mizei inapoi

Confruntare de gala, marti seara, pe Allianz Arena. Bayern Munchen primeste vizita celor de la PSG, iar NetBet, cea mai buna casa de pariuri din Romania pentru Live, va ofera cota 10.0 pentru ca in duelul de la Munchen sa se marcheze cel putin doua goluri. Cota 10.0 pentru macar doua goluri marcate la Bayern vs PSG sau dublul mizei inapoi.

Te-ar mai putea interesa si:


Cota 10.0 pentru GG la Chelsea vs Atletico Madrid sau dublul mizei inapoi!

Cota 10.0 pentru macar un gol marcat de FCSB cu Lugano sau dublul mizei inapoi!


  • Pariaza apoi, Pre-Live, la cota normala pe “Over 1.5 goluri marcate in Bayern Munchen vs PSG”. 40 RON din miza vor fi multiplicati cu cota imbunatita – Adica cea de 10.0! Atentie insa, cand vei paria pe “Over 1.5 goluri”, nu iti va fi aratata cota de 10.0, dar dupa plasarea pariului, acesta va fi inmultit cu cota marita.
  • Daca, in cazul in care, nu se vor marca cel putin 2 goluri, iar tu ai mizat acest pariu, NetBet va adauga in contul tau castigurile suplimentare in maxim 48 de ore.
  • In cazul in care pariul tau nu va fi castigator, adica nu se va inscrie de doua ori, greu de crezut totusi, nu vei pierde nimic, ba din contra, NetBet iti va oferi sub forma de BONUS, dublul sumei pariate. Adica 80 de RON, daca alegi sa plasezi pariul maxim acceptat ( 40 RON ).

Va uram succes si multa bafta :)

Echipa Undepariem

Leave a Comment