Cota 10.0 pentru GG la Chelsea vs Atletico Madrid sau dublul mizei inapoi

Cota 10.0 pentru GG la Chelsea vs Atletico Madrid

Cota 10.0 pentru GG la Chelsea vs Atletico Madrid

Intr-un meci in care victoria este obligatorie pentru Atleti daca vrea sa ajunga un primavara europeana a Ligii Campionilor, NetBet, una din cele mai bune agentii de pariuri online din Romania, ofera o cota 10.0 pentru ca ambele formatii sa marcheze in duelul de marti seara. Cota 10.0 pentru GG la Chelsea vs Atletico Madrid.

Te-ar mai putea interesa si:


Cota 10.0 pentru macar un gol marcat de FCSB cu Lugano sau dublul mizei inapoi!

Cota 10.0 pentru macar doua goluri marcate la Bayern vs PSG sau dublul mizei inapoi!


  • Pariaza apoi, Pre-Live, la cota normala pe “Ambele marcheaza” in duelul Chelsea vs Atl. Madrid. 40 RON din miza vor fi multiplicati cu cota imbunatita – Adica cea de 10.0! Atentie insa, cand vei paria pe “Ambele marcheaza”, nu iti va fi aratata cota de 10.0, dar dupa plasarea pariului, acesta va fi inmultit cu cota marita.
  • Daca, in cazul in care, ambele formatii vor marca in meciul zilei din Liga Campionilor, iar tu ai mizat acest pariu, NetBet va adauga in contul tau castigurile suplimentare in maxim 48 de ore.
  • In cazul in care pariul tau nu va fi castigator, adica nu vor inscrie ambele, nu vei pierde nimic, ba din contra, NetBet iti va oferi sub forma de BONUS, dublul sumei pariate. Adica 80 de RON, daca alegi sa plasezi pariul maxim acceptat ( 40 RON ).

Va uram succes si multa bafta :)

Echipa Undepariem

Leave a Comment