Mizeaza la cota 4.0 pe gol marcat de Man. City cu West Ham

Mizeaza la cota 4.0 pe gol marcat de Man. City cu West Ham

Mizeaza la cota 4.0 pe gol marcat de Man. City cu West Ham

Cine o mai poate opri pe City din drumul catre un nou titlu? West Ham cu siguranta nu, atat timp cat aceasta vine dupa un 0-4 la Everton. Betfair, casa de pariuri online cu cele mai bune cote pentru tot fotbalul englezesc, ofera o cota de 4.0 pentru macar un gol marcat de “cetateni” in poarta celor de la West Ham. Mizeaza la cota 4.0 pe gol marcat de Man. City cu West Ham.

Te-ar mai putea interesa si:


Fan FCSB? Atunci pariaza la cota 4.0 pe victoria acestora cu Juventus Bucuresti

Nu rata cota 4.0 pentru o victorie a Barcelonei cu Celta Vigo!


1 Deschide acum de pe acest LINK sau de pe imaginea de mai jos un cont de parior la Betfair si inregistreaza-te la promotie folosind codul promotional ZFBN87.

2 Pariaza si vei primi cota marita de 4.0 pentru un un gol marcat de formatia lui Pep Guardiola. Atentie ca, aceasta cota speciala este valabila doar pentru primul pariu plasat.

1 Daca Manchester City va inscrie, greu de crezut ca nu va reusi, miza plasata pe un gol marcat de Aguero & co. va fi returnata cash, iar restul castigului va fi sub forma de bonus. Bonusul trebuie rulat o data pe cota minima de 1.20! Pentru pariurile plasate din aceste fonduri bonus miza nu este returnata.

  • Inaintea de a participa la aceasta promotie, va rugam sa cititi AICI termenii si conditiile promotiei !!!

Va uram succes si multa bafta :)

Echipa Undepariem

Leave a Comment