Pariaza la cota 10.0 pe o victorie a celor de la FCSB cu Timisoara!

Pariaza la cota 10.0 pe o victorie a celor de la FCSB cu Timisoara

Pariaza la cota 10.0 pe o victorie a celor de la FCSB cu Timisoara!

Joi, ACS Poli. Timisoara vrea razbunare, in Cupa Romaniei, in fata celor de la FCSB dupa acel 0-7 de pomina din Liga 1 din urma cu ceva mai mult de o luna. NetBet, agentia de pariuri online cea mai buna pentru pariurile plasate Live, ofera o cota de 10.0 pentru un nou succes “ros albastru” in fata baietilor lui Ionut Popa. Pariaza la cota 10.0 pe o victorie a celor de la FCSB cu Timisoara!

  • Pariaza apoi, Pre-Live, la cota normala pe victoria “ros albastrilor contra celor de la ACS Poli. Timisoara. 40 RON din miza vor fi multiplicati cu cota imbunatita – Adica cea de 10.0! Atentie insa, cand vei paria pe un succes al celor de la FCSB, nu iti va fi aratata cota de 10.0, dar dupa plasarea pariului, acesta va fi inmultit cu cota marita.
  • Daca, in cazul in care, FCSB se va impune, iar tu ai mizat acest pariu, NetBet va adauga in contul tau castigurile suplimentare in maxim 48 de ore.
  • In cazul in care pariul tau nu va fi castigator, adica FCSB nu va castiga, nu vei pierde nimic, ba din contra, NetBet iti va oferi sub forma de BONUS, dublul sumei pariate. Adica 80 de RON, daca alegi sa plasezi pariul maxim acceptat ( 40 RON ).

Va uram succes si multa bafta :)

Echipa Undepariem

Leave a Comment