Nu rata cota 4.0 pentru un gol marcat de Barcelona cu Real Murcia

Nu rata cota 4.0 pentru un gol marcat de Barcelona cu Real Murcia

Nu rata cota 4.0 pentru un gol marcat de Barcelona cu Real Murcia

Adversar mai accesibil ca Real Murcia nu cred ca putea intalni Barcelona in aceasta faza a Cupei Spaniei. Betfair, casa de pariuri online cu cea mai buna optiune cashout intre casele de pariuri online licentiate in Romania, ofera o cota de 4.0 pentru un gol marcat de catalani. Nu rata cota 4.0 pentru un gol marcat de Barcelona cu Real Murcia.

Te-ar mai putea interesa si:


Mizeaza la cota 4.0 pe un succes al Realului cu Fuenlabrada!


1 Deschide acum de pe acest LINK sau de pe imaginea de mai jos un cont de parior la Betfair si inregistreaza-te la promotie folosind codul promotional ZFBN85.

2 Pariaza si vei primi cota marita de 4.0 pentru un gol marcat de formatia lui Ernesto Valverde. Atentie ca, aceasta cota speciala este valabila doar pentru primul pariu plasat.

  • ATENTIE! Cand plasezi aici un pariu pe “gol marcat Barcelona”, la optiunile de pariere pentru meci, NU iti va arata cota marita, dar primul pariu de 50 RON va fi inmultit cu cota marita – Cea de 4.0 adica!

1 Daca Barcelona va marca, miza plasata pe succesul lui Suarez & co. va fi returnata cash, iar restul castigului va fi sub forma de bonus. Bonusul trebuie rulat o data pe cota minima de 1.20! Pentru pariurile plasate din aceste fonduri bonus miza nu este returnata.

  • Inaintea de a participa la aceasta promotie, va rugam sa cititi AICI termenii si conditiile promotiei !!!

Va uram succes si multa bafta :)

Echipa Undepariem

Leave a Comment