Mizeaza la cota 4.0 pe un succes al Realului cu Fuenlabrada

Mizeaza la cota 4.0 pe un succes al Realului cu Fuenlabrada

Mizeaza la cota 4.0 pe un succes al Realului cu Fuenlabrada

Real Madrid are o misiune mai mult decat facila in compania celor de la Fuenlabrada. Betfair, cea mai buna casa de pariuri online din lume, propune o cota de 4.0 pentru o victorie a madrilenilor. Mizeaza la cota 4.0 pe un succes al Realului cu Fuenlabrada.

Te-ar mai putea interesa si:


Nu rata cota 4.0 pentru victoria Barcelonei cu Real Murcia!


1 Deschide acum de pe acest LINK sau de pe imaginea de mai jos un cont de parior la Betfair si inregistreaza-te la promotie folosind codul promotional ZFBN84.

2 Pariaza si vei primi cota marita de 4.0 pentru un succes al trupei lui Zinedine Zidane. Atentie ca, aceasta cota speciala este valabila doar pentru primul pariu plasat.

  • ATENTIE! Cand plasezi aici un pariu pe victoria celor de la Real Madrid, la optiunile de pariere pentru meci, NU iti va arata cota marita, dar primul pariu de 50 RON va fi inmultit cu cota marita – Cea de 4.0 adica!

1 Daca Real Madrid va castiga, miza plasata pe succesul lui Asensio & co. va fi returnata cash, iar restul castigului va fi sub forma de bonus. Bonusul trebuie rulat o data pe cota minima de 1.20! Pentru pariurile plasate din aceste fonduri bonus miza nu este returnata.

  • Inaintea de a participa la aceasta promotie, va rugam sa cititi AICI termenii si conditiile promotiei !!!

Va uram succes si multa bafta :)

Echipa Undepariem

Leave a Comment