Pariaza pe victoria celor de la FCSB cu Astra la cota 10.0!

Pariaza pe victoria celor de la FCSB cu Astra la cota 10.0

Pariaza pe victoria celor de la FCSB cu Astra la cota 10.0!

Duel important duminica in Liga 1. FCSB va intalni Astra, la Giurgiu, iar Fortuna, casa de pariuri la care poti paria online fara sa detii un card bancar, iti ofera o cota de 10.0 pentru un succes al vicecampioanei Romaniei pe terenul Astrei. Pariaza pe victoria celor de la FCSB cu Astra la cota 10.0!

Te-ar mai putea interesa si:


Cota 10.0 pentru ambele marcheaza la Liverpool vs Chelsea sau dublul mizei inapoi!

Nu rata o cota de 7.0 pentru victorie Barcelona cu Valencia!


Deschide chiar ACUM de pe acest link un cont de parior la casa de pariuri online Fortuna.

Efectueaza o depunere in contul tau de parior nou creat de pe linkul de mai sus sau de pe oricare link din acest articol.

Plasează un pariu pe victoria celor de la FCSB în meciul cu Astra Giurgiu – Maxim 50 de lei sunt luați în calcul pentru această promoție.

  • ATENTIE! Cand pariezi pe victoria “ros albastrilor”, la optiunile de pariere pentru meci, NU iti va arata cota marita, dar primul pariu de 50 RON va fi inmultit cu cota marita – Cea de 10.0 adica!

Dacă pariul este câștigător, miza pariului inițial va fi returnată cash, împreună cu profitul de la cota normală de pe site, urmând ca restul câștigului până la cota 10.0 să fie încărcat in contul tau de parior  în maximum 24 de ore de la validarea pariului, sub formă de bonus.

Dacă Chelsea nu castiga și pariul este pierdut, primești bonusul de bun venit. Vezi Aici termenii și condițiile acestui bonus.

Va uram succes si multa bafta :)

Echipa Undepariem

Leave a Comment