Un gol marcat de FCSB la Plzen iti aduce de 10X miza pariata!

Un gol marcat de FCSB la Plzen iti aduce de 10X miza pariata

Un gol marcat de FCSB la Plzen iti aduce de 10X miza pariata!

Exact, ati citit bine inca din titlu. Fortuna, casa de pariuri la care poti paria online fara sa detii un card bancar, va ofera o cota de 10.0 pentru macar un gol marcat de FCSB in poarta echipei careia i-a inscris nu mai putin de 9 goluri in precedentele 3 intalniri directe. Un gol marcat de FCSB la Plzen iti aduce de 10X miza pariata!

Te-ar mai putea interesa si:


Cota 13.0 pentru victoria celor de la FCSB cu Viktoria Plzen! Asta nu trebuie ratata de niciun parior!


Deschide chiar ACUM de pe acest link un cont de parior la casa de pariuri online Fortuna.

Efectueaza o depunere in contul tau de parior nou creat de pe linkul de mai sus sau de pe oricare link din acest articol.

Plasează un pariu pe FCSB dă gol ( in oferta Fortuna – Peste/Sub FCSB Total Goluri – Peste 0.5 ) în meciul cu Viktoria Plzen – Maxim 50 de lei sunt luați în calcul pentru această promoție.

  • ATENTIE! Cand pariezi pe gol marcat de FCSB cu Plzen, la optiunile de pariere pentru meci, NU iti va arata cota marita, dar primul pariu de 50 RON va fi inmultit cu cota marita – Cea de 10.0 adica!

Dacă pariul este câștigător, miza pariului inițial va fi returnată cash, împreună cu profitul de la cota normală de pe site, urmând ca restul câștigului până la cota 10.0 să fie încărcat in contul tau de parior  în maximum 24 de ore de la validarea pariului, sub formă de bonus.

Dacă România nu înscrie și pariul este pierdut, primești bonusul de bun venit. Vezi Aici termenii și condițiile acestui bonus.

Va uram succes si multa bafta :)

Echipa Undepariem

Leave a Comment