Profita acum si pariaza la cota 10.0 pe o victorie a lui Chelsea cu Qarabag

Profita acum si pariaza la cota 10.0 pe o victorie a lui Chelsea cu Qarabag

Profita acum si pariaza la cota 10.0 pe o victorie a lui Chelsea cu Qarabag

Campioana din Premier League, Chelsea, va juca astazi in Azerbaijan cu Qarabag. Un eventual succes al londonezilor pe pamant azer primeste din partea Fortuna, agentia de pariuri la care poti paria online fara sa detii un card bancar, o cota de 10.0! Profita acum si pariaza la cota 10.0 pe o victorie a lui Chelsea cu Qarabag.

Te-ar mai putea interesa si:


Pariaza chiar acum la cota 9.0 pe victoria Barcelonei cu Juventus!

Cota 13.0 pentru victoria celor de la FCSB cu Viktoria Plzen! Asta nu trebuie ratata de niciun parior!


Deschide chiar ACUM de pe acest link un cont de parior la casa de pariuri online Fortuna.

Efectueaza o depunere in contul tau de parior nou creat de pe linkul de mai sus sau de pe oricare link din acest articol.

Plasează un pariu pe victoria celor de la Chelsea în meciul cu Qarabag – Maxim 50 de lei sunt luați în calcul pentru această promoție.

  • ATENTIE! Cand pariezi pe victoria londonezilor, la optiunile de pariere pentru meci, NU iti va arata cota marita, dar primul pariu de 50 RON va fi inmultit cu cota marita – Cea de 10.0 adica!

Dacă pariul este câștigător, miza pariului inițial va fi returnată cash, împreună cu profitul de la cota normală de pe site, urmând ca restul câștigului până la cota 10.0 să fie încărcat in contul tau de parior  în maximum 24 de ore de la validarea pariului, sub formă de bonus.

Dacă Chelsea nu castiga și pariul este pierdut, primești bonusul de bun venit. Vezi Aici termenii și condițiile acestui bonus.

Va uram succes si multa bafta :)

Echipa Undepariem

Leave a Comment