Cota 10.0 la Fortuna pentru Romania sa castige cu Olanda

ota 10.0 la Fortuna pentru Romania sa castige cu Olanda

Cota 10.0 la Fortuna pentru Romania sa castige cu Olanda

Marti, pe Arena Nationala, selectionata tricolora a Romaniei va intalni intr-un meci amical selectionata similara a Olandei, formatie care, ca si Romania, a ratat prezenta la tuneul final al campionatului mondial din 2018. Cota 10.0 la Fortuna pentru Romania sa castige cu Olanda.

Pentru intalnirea de marti seara, Fortuna, casa de pariuri la care poti paria fara sa detii un card bancar, va ofera o cota de 10.0 pentru o eventuala victorie a trupei antrenate de Cosmin Contra.

Ei bine, daca Romania va repeta victoria in fata Olandei din 2007, puteti castiga de 10X miza investita pe un succes al tricolorilor. Urmatii pasii de mai jos si veti afla cum puteti miza pe o victorie a Romaniei la cota 10.0, marita de la 3.35!

Deschide chiar ACUM de pe acest link un cont de parior la casa de pariuri online Fortuna.

Efectueaza o depunere in contul tau de parior nou creat de pe linkul de mai sus sau de pe oricare link din acest articol.

Plasează un pariu pe victoria Romaniei în meciul cu Olanda – Maxim 50 de lei sunt luați în calcul pentru această promoție.

  • ATENTIE! Cand pariezi pe victoria tricolorilor, la optiunile de pariere pentru meci, NU iti va arata cota marita, dar primul pariu de 50 RON va fi inmultit cu cota marita – Cea de 10.0 adica!

Dacă pariul este câștigător, miza pariului inițial va fi returnată cash, împreună cu profitul de la cota normală de pe site, urmând ca restul câștigului până la cota 10.0 să fie încărcat in contul tau de parior  în maximum 24 de ore de la validarea pariului, sub formă de bonus.

Dacă Romania nu castiga și pariul este pierdut, primești bonusul de bun venit. Vezi Aici termenii și condițiile acestui bonus.

Va uram succes si multa bafta :)

Echipa Undepariem

Tagged with:

Leave a Comment