Castiga de 10X miza investita pe un gol marcat de Romania U21

Castiga de 10X miza investita pe un gol marcat de Romania U21

Castiga de 10X miza investita pe un gol marcat de Romania U21

Selectionata U21  a Romaniei va juca astazi la Ovidiu contra Portugaliei U21. Pentru intalnirea din aceasta seara, Fortuna, casa de pariuri unde poti paria online fara sa detii un card bancar, a pregatit o super cota de 10.0 pentru macar un gol marcat de yricolorii mici in poarta omologilor lusitani. Castiga de 10X miza investita pe un gol marcat de Romania U21.

Te-ar mai putea interesa si:


Calificarea Croatiei la CM 2018 iti aduce aici de 4X miza investita!


Deschide chiar ACUM de pe acest link un cont de parior la casa de pariuri online Fortuna.

Efectueaza o depunere in contul tau de parior nou creat de pe linkul de mai sus sau de pe oricare link din acest articol.

Plasează un pariu pe Romania U21 dă gol ( in oferta Fortuna – Peste/Sub Romania U21 Total Goluri – Peste 0.5 ) în meciul cu Portugalia U21 – Maxim 50 de lei sunt luați în calcul pentru această promoție.

  • ATENTIE! Cand pariezi pe gol marcat de Romania U21 cu Portugalia U21, la optiunile de pariere pentru meci, NU iti va arata cota marita, dar primul pariu de 50 RON va fi inmultit cu cota marita – Cea de 10.0 adica!

Dacă pariul este câștigător, miza pariului inițial va fi returnată cash, împreună cu profitul de la cota normală de pe site, urmând ca restul câștigului până la cota 10.0 să fie încărcat in contul tau de parior  în maximum 24 de ore de la validarea pariului, sub formă de bonus.

Dacă România U21 nu înscrie și pariul este pierdut, primești bonusul de bun venit. Vezi Aici termenii și condițiile acestui bonus.

Va uram succes si multa bafta :)

Echipa Undepariem

Tagged with:

Leave a Comment