Calificarea Croatiei la CM 2018 iti aduce de 4X miza investita!

Calificarea Croatiei la CM 2018 iti aduce de 4X miza investita

Calificarea Croatiei la CM 2018 iti aduce de 4X miza investita!

Grecia a iesit in calea croatilor la barajul pentru CM 2018. Cum Mandzukic, Rakitic, Modric & co. sunt net favoriti, nu cred ca ar trebui sa scapati o cota de 4.0 pentru calificarea acestora la turneul final din Rusia. Calificarea Croatiei la CM 2018 iti aduce de 4X miza investita!

1 Deschide acum de pe acest LINK sau de pe imaginea de mai jos un cont de parior la Betfair si inregistreaza-te la promotie folosind codul promotional ZFBN76.

2 Pariaza si vei primi cota marita de 4.0 pentru “Croatia se califica la CM 2018”. Atentie ca, aceasta cota speciala este valabila doar pentru primul pariu plasat.

  • ATENTIE! Cand pariezi pe CALIFICAREA CROATIEI in dauna Greciei, la optiunile de pariere pentru meci, NU iti va arata cota marita, dar primul pariu de 50 RON va fi inmultit cu cota marita – Cea de 4.0 adica!

1 Daca Croatia se va califica, miza plasata pe calificarea acesteia. va fi returnata cash, iar restul castigului va fi sub forma de bonus. Bonusul trebuie rulat o data pe cota minima de 1.20! Pentru pariurile plasate din aceste fonduri bonus miza nu este returnata.

  • Inaintea de a participa la aceasta promotie, va rugam sa cititi AICI termenii si conditiile promotiei !!!

Va uram succes si multa bafta :)

Echipa Undepariem

Tagged with:

Leave a Comment