Intra sa vezi cea mai pariata cota la Romania vs Kazakhstan

Nu o sa va vina sa credeti, dar asta-i cea mai pariata cota la Romania vs Kazakhstan. Nu o cota de 1.25, nu una de 2.40, nu alta de 3.50, ci una de 10.0! Si este simpla, doar pe victoria Romaniei. Cum este posibil ca Romania sa aiba aceasta cota cand peste tot se vede doar 1.20, maxim 1.22? Cititi acest articol si veti afla. Intra sa vezi cea mai pariata cota la Romania vs Kazakhstan.

1 Click pe DOAR pe acest link si deschideti acum un cont de parior la agentia de pariuri online Sportingbet! Faceti o depunere de MINIM 40 RON in contul vostru de parior nou deschis de pe linkul de mai sus sau de pe unul din acest articol!

2 Plaseaza 20 RON pe Romania sa castige impotriva Kazahstanului! ( Miza maximă acceptată este de 20 RON sau echivalentul în valută conform ratei interne de schimb valutar. Dacă vei plasa un pariu mai mare de 20 RON, doar 20 RON vor fi luați în considerare pentru cota mărită ).

  • ATENTIE! Cand pariezi pe victoria Romaniei, la optiunile de pariere pentru meci, NU iti va arata cota marita, dar primul pariu de 20 RON va fi inmultit cu cota marita – Cea de 10.0 adica!

1 Dacă pariul va fi câștigător, vei primi imediat în cont câștigurile obținute din cota normală sub formă de bani cash, iar diferența până la cota de 10.0 va fi creditată în cont sub formă de bonusîn termen de 48 de ore de la încheierea meciului.

  • Inaintea de a participa la aceasta promotie, va rugam sa cititi AICI termenii si conditiile promotiei !!!

Va uram succes si multa bafta :)

Echipa Undepariem

Tagged with:

Leave a Comment