Pariaza pe gol marcat de FCSB cu Plzen la cota 10!

Pariaza pe gol marcat de FCSB cu Plzen la cota 10!

Pariaza pe gol marcat de FCSB cu Plzen la cota 10!

Asta-i nu de ratat prieteni. Agentia de pariuri online NetBet, una din cele mai bune case de pariuri online din Romania, va ofera o cota de care ar trebui sa profite toti pariorii. Bine, doar cei care nu au cont deschis la NetBet. Despre ce este vorba? Dupa cum ati vazut si-n titlu, aveti cota 10 pentru gol marcat de FCSB in poarta cehilor de la Viktoria Plzen. Pariaza pe gol marcat de FCSB cu Plzen la cota 10!

Te-ar mai putea interesa si:


Pariaza DOAR DE AICI pe orice meci din Europa League si primesti 200 RON bonus!


1Deschide un cont de parior de pe acest LINK la agentia de pariuri online NetBet folosind codul bonus FCSB.

2 Pariaza apoi, la cota normala pe GOL MARCAT de FCSB contra cehilor de la Plzen. 40 RON din miza vor fi multiplicati cu cota imbunatita – Adica cea de 10.0!

  • ATENTIE! Cand pariezi pe “FCSB peste 0.5 goluri in meci” contra celor de la Viktoria Plzen, la optiunile de pariere pentru meci, NU iti va arata cota marita, dar primul pariu de 40 RON va fi inmultit cu cota marita – Cea de 10.0 adica!

1Daca FCSB INSCRIE, iar tu ai mizat pe acest lucru, NetBet va adauga in contul tau castigurile suplimentare in maxim 48 de ore.

Mai mult, daca FCSB nu va marca, greu de crezut ca Budescu & co. nu pot marca macar un gol, nu veti pierde nimic. Din contra, daca pariul va fi pierzator, NetBet va ofera inapoi DUBLUL MIZEI PARIATE. Mai exact, 80 RON, asta daca alegeti sa plasti pe un gol marcat de “ros albastri” 40 RON, atat cat este pariul maxim acceptat pentru aceasta promotie.

Va uram succes si multa bafta :)

Echipa Undepariem

Tagged with:

Leave a Comment