Pariaza pe orice meci din Europa League si primesti 200 RON bonus

Pariaza pe orice meci din Europa League si primesti 200 RON bonus

Pariaza pe orice meci din Europa League si primesti 200 RON bonus

Pariezi joi pe Europa League? Nu ai inca un cont de parior la NetBet? Daca ai raspuns afirmativ la cele doua intrebari, atunci sigur ar trebui sa citesti acest articol. De ce? Pentru ca vei afla cum poti primi bonus 200 RON de la NetBet, agentia de pariuri online aflata in topul preferintelor pariorilor din Romania, indiferent de rezultatul pariului plasat pe un meci din Europa League. Pariaza pe orice meci din Europa League si primesti 200 RON bonus.

Acum te poti inscrie gratuit in grupul Premium al celei mai bune comunitati de pariori din tara – Click Aici >>> Comunitatea Superpont si vino alaturi de cei mai buni!

1Deschide DOAR de pe acest link un cont de parior la NetBet folosind codul BONUS200.

2 Plaseaza un prim pariu de minim 50 RON Pre-Live pe orice meci care se va juca joi in Europa League, la cota de minim 1.20!

1 Daca ai urmat pasii de mai sus, indiferent de rezultatul pariului plasat, NetBet iti va oferi un Bonus de 200 RON.

Spre exemplu, personal, as merge pe Vitesse vs Lazio @ Peste 1.5 goluri in meci. In mod normal cota, la NetBet pentru acest pariu, este de 1.27! Normal ca nu place nimanui aceasta cota, nici mie desigur, insa atat timp cat vom primi 200 RON bonus pentru orice pariu plasat la cota minima 1.20, acum chiar n-ar trebui sa ne intereseze aceasta cota si, desigur, daca iese sau nu. Nu de alta dar, chiar daca iese, chiar daca nu, NetBet ne va oferi pentru acest pariu, 200 RON bonus!

Va uram succes si multa bafta :)

Echipa Undepariem

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Tagged with:

Leave a Comment