Profita si pariaza pe victoria Realului cu APOEL la cota 4.0!

Profita si pariaza pe victoria Realului cu APOEL la cota 4.0!

Profita si pariaza pe victoria Realului cu APOEL la cota 4.0!

APOEL Nicosia, formatia care a eliminat Viitorul din Liga Campionilor, va juca, in prima etapa a noului sezon de Liga Campionilor, cu Real Madrid. Pentru intalnirea de miercuri, de pe Santiago Bernabeu, agentia de pariuri online Betfair, ofera tuturor clientilor care-si vor deschide un cont de parior de pe unul din linkurile din acest articol, o super cota de 4.0 pentru un succes al lui Ramos & co. contra cipriotilor. Profita si pariaza pe victoria Realului cu APOEL la cota 4.0!

Te-ar putea interesa si: 


Pariaza doar AICI pe victoria Barcelonei cu Juventus la cota 6.0!


1Deschide acum de pe acest LINK sau de pe imaginea de mai jos un cont de parior la Betfair si inregistreaza-te la promotie folosind codul promotional ZFBN46.

2 Pariaza si vei primi cota marita de 4.0 pentru un succes al celor de la Real Madrid. Atentie ca, aceasta cota speciala este valabila doar pentru primul pariu plasat.

  • ATENTIE! Cand pariezi pe victoria madrilenilor contra celor de la APOEL Nicosia, la optiunile de pariere pentru meci, NU iti va arata cota marita, dar primul pariu de 50 RON va fi inmultit cu cota marita – Cea de 4.0 adica!

1 Daca Barcelona va castiga, miza plasata pe succesul catalanilor va fi returnata cash, iar restul castigului va fi sub forma de bonus. Bonusul trebuie rulat o data pe cota minima de 1.20! Pentru pariurile plasate din aceste fonduri bonus miza nu este returnata.

  • Inaintea de a participa la aceasta promotie, va rugam sa cititi AICI termenii si conditiile promotiei !!!

Va uram succes si multa bafta :)

Echipa Undepariem

Tagged with:

Leave a Comment