Pariaza pe victoria Barcelonei cu Juventus la cota 6.0!

Pariaza pe victoria Barcelonei cu Juventus la cota 6.0!

Pariaza pe victoria Barcelonei cu Juventus la cota 6.0!

Meci mare marti seara in Liga Campionilor. Doi dintre granzii Europei, Barcelona si Juventus Torino, se vor intalni pe Nou Camp intr-un meci care promite spectacol, iar Betfair, una din cele mai bune case de pariuri online din lume, ofera o cota incredibil de mare pentru un succes al catalanilor in fata campioanei Italiei. Pariaza pe victoria Barcelonei cu Juventus la cota 6.0!

Te-ar putea interesa si: 


Profita si pariaza DOAR AICI pe victoria Realului cu APOEL la cota 4.0!


1Deschide acum de pe acest LINK sau de pe imaginea de mai jos un cont de parior la Betfair si inregistreaza-te la promotie folosind codul promotional ZFBN45.

2 Pariaza si vei primi cota marita de 6.0 pentru un succes al Barcelonei. Atentie ca, aceasta cota speciala este valabila doar pentru primul pariu plasat.

  • ATENTIE! Cand pariezi pe victoria Barcelonei contra celor de la Juventus Torino, la optiunile de pariere pentru meci, NU iti va arata cota marita, dar primul pariu de 50 RON va fi inmultit cu cota marita – Cea de 6.0 adica!

1 Daca Barcelona va castiga, miza plasata pe succesul catalanilor va fi returnata cash, iar restul castigului va fi sub forma de bonus. Bonusul trebuie rulat o data pe cota minima de 1.20! Pentru pariurile plasate din aceste fonduri bonus miza nu este returnata.

  • Inaintea de a participa la aceasta promotie, va rugam sa cititi AICI termenii si conditiile promotiei !!!

Va uram succes si multa bafta :)

Echipa Undepariem

Tagged with:

Leave a Comment