Fan FCSB? Atunci nu rata cota 6.0 pentru un succes al favoritilor cu Viitorul

Fan FCSB? Atunci nu rata cota 6.0 pentru un succes al favoritilor cu Viitorul

Fan FCSB? Atunci nu rata cota 6.0 pentru un succes al favoritilor cu Viitorul

Esti fan FCSB? Sau, na, vrei sa faci bani la pariuri de pe urma baietilor lui Nicolae Dica? Daca te regasesti intr-una din aceste doua variante, atunci nu ar trebui sa ratezi cota de 6.0 pentru o eventuala victorie a celor de la FCSB cu Viitorul. Fan FCSB? Atunci nu rata cota 6.0 pentru un succes al favoritilor cu Viitorul.

Te-ar mai putea interesa si:


Nu rata asa ceva! Cota 4.0 doar aici pentru Barcelona sa invinga pe Espanyol


Treaba nu-i complicata deloc, ba din contra. Urmeaza instructiunile de mai jos, si, daca FCSB va castiga, vei avea un profit de 250 RON!

1Deschide acum de pe acest LINK sau de pe imaginea de mai jos un cont de parior la Betfair si inregistreaza-te la promotie folosind codul promotional ZFBN43.

2 Pariaza si vei primi cota marita de 6.0 pentru un succes al lui Alibec & co. Atentie ca, aceasta cota speciala este valabila doar pentru primul pariu plasat.

  • ATENTIE! Cand pariezi pe victoria celor de la FCSB contra baietilor lui Gica Hagi, la optiunile de pariere pentru meci, NU iti va arata cota marita, dar primul pariu de 50 RON va fi inmultit cu cota marita – Cea de 6.0 adica!

1 Daca FCSB va castiga, miza plasata pe succesul echipei lui Nicolae Dica va fi returnata cash, iar restul castigului va fi sub forma de bonus. Bonusul trebuie rulat o data pe cota minima de 1.20! Pentru pariurile plasate din aceste fonduri bonus miza nu este returnata.

  • Inaintea de a participa la aceasta promotie, va rugam sa cititi AICI termenii si conditiile promotiei !!!

Va uram succes si multa bafta :)

Echipa Undepariem

Tagged with:

Leave a Comment