Nu rata asa ceva! Cota 4.0 pentru Barcelona sa invinga pe Espanyol

Nu rata asa ceva! Cota 4.0 pentru Barcelona sa invinga pe Espanyol

Nu rata asa ceva! Cota 4.0 pentru Barcelona sa invinga pe Espanyol

Ai de gand sa ariezi pe un succes al Barcelonei in aceasta runda? Joaca cu Espanyol formatia de pe Camp Nou, asta daca nu stiai deja! Daca da, atunci nu rata cota de 6.0 oferita de Betfair, casa de pariuri online unde ai cele mai mari cote pentru La Liga, pentru un succes al Barcelonei in meciul cu Espanyol. Nu rata asa ceva! Cota 4.0 pentru Barcelona sa invinga pe Espanyol.

Te-ar mai putea interesa si:


Fan FCSB? Atunci nu rata de aici cota 6.0 pentru un succes al favoritilor cu Viitorul


Treaba-i cat se poate de simpla. Urmeaza pasii de mai jos si, daca Barcelona va castiga, vei avea contul de parior mai plin cu de 4X miza investita!

1Deschide acum de pe acest LINK sau de pe imaginea de mai jos un cont de parior la Betfair si inregistreaza-te la promotie folosind codul promotional ZFBN44.

2 Pariaza si vei primi cota marita de 4.0 pentru un succes al lui Messi & co. Atentie ca, aceasta cota speciala este valabila doar pentru primul pariu plasat.

  • ATENTIE! Cand pariezi pe succesul Barcelonei in “Derby-ul Cataluniei”, la optiunile de pariere pentru meci, NU iti va arata cota marita, dar primul pariu de 50 RON va fi inmultit cu cota marita – Cea de 4.0 adica!

1 Daca Barcelona va castiga, miza plasata pe succesul formatiei de pe Camp Nou va fi returnata cash, iar restul castigului va fi sub forma de bonus. Bonusul trebuie rulat o data pe cota minima de 1.20! Pentru pariurile plasate din aceste fonduri bonus miza nu este returnata.

  • Inaintea de a participa la aceasta promotie, va rugam sa cititi AICI termenii si conditiile promotiei !!!

Va uram succes si multa bafta :)

Echipa Undepariem

Tagged with:

Leave a Comment