Nu rata o cota de 10 pentru o victorie a Romaniei cu Muntenegru

Nu rata o cota de 10 pentru o victorie a Romaniei cu Muntenegru

Nu rata o cota de 10 pentru o victorie a Romaniei cu Muntenegru

Va fi greu de tot in Muntenegru. Teribil de greu! Insa, daca Romania se impune? Ei bine, daca voi credeti ca avem sanse la o victorie in Muntenegru, personal am, si veti paria pe un succes al lui Maxim & co. la Podgorica, atunci de ce sa nu o faceti la o cota de 10? Nu rata o cota de 10 pentru o victorie a Romaniei cu Muntenegru.

Te-ar mai putea interesa si:


Pariaza pe Muntenegru vs Romania si ai pariul asigurat


Cum asa ceva? Ei bine, urmati pasii de mai jos si veti afla cum puteti miza pe un succes al tricolorilor la cota 10 in loc de 2.80 sau 2.90, atat cat veti gasi cotat un succes al Romaniei la orice casa de pariuri, online sau offline.

1Deschide acum de pe acest LINK sau de pe imaginea de mai jos un cont de parior la Betfair si inregistreaza-te la promotie folosind codul promotional ZFBN42.

2 Pariaza si vei primi cota marita de 10.0 pentru un succes al lui Stancu & co. Atentie ca, aceasta cota speciala este valabila doar pentru primul pariu plasat.

  • ATENTIE! Cand pariezi pe victoria Romaniei contra selectionatei similare a statului Muntenegru, la optiunile de pariere pentru meci, NU iti va arata cota marita, dar primul pariu de 50 RON va fi inmultit cu cota marita – Cea de 10.0 adica!

1 Daca Romania va castiga, miza plasata pe succesul echipei lui Daum va fi returnata cash, iar restul castigului va fi sub forma de bonus. Bonusul trebuie rulat o data pe cota minima de 1.20! Pentru pariurile plasate din aceste fonduri bonus miza nu este returnata.

  • Inaintea de a participa la aceasta promotie, va rugam sa cititi AICI termenii si conditiile promotiei !!!

Va uram succes si multa bafta :)

Echipa Undepariem

Tagged with:

Leave a Comment