Profita acum de cota 5.0 pentru victoria Romaniei

Profita acum de cota 5.0 pentru victoria Romaniei

Profita acum de cota 5.0 pentru victoria Romaniei

Casa de pariuri online Betfair, cea care va ofera cele mai mari cote pentru La Liga si fotbalul englezesc, se inscrie si ea pe lista caselor de pariuri care va ofera super cote pentru succesul Romaniei ( Click Aici pentru celelate cote marite pentru victoria nationalei Romaniei ) si va ofera si la ea la randu-i o cota de 5.0 pentru un succes al formatiei conduse de Daum. Profita acum de cota 5.0 pentru victoria Romaniei.

Te-ar mai putea interesa si:


DOAR Aici aveti cota 5.0 pentru gol marcat de Romania cu Armenia

Nu rata Aici cota de 10 pentru victoria Romaniei cu Armenia


Pentru a beneficia de aceasta promotie, urmati instructiunile de mai jos si veti afla cum puteti paria la cota 5.0, in loc de 1.40, pe victoria Romaniei contra selectionatei similare a Armeniei!

1Deschide acum de pe acest LINK sau de pe imaginea de mai jos un cont de parior la Betfair si inregistreaza-te la promotie folosind codul promotional ZFBN41.

2 Pariaza si vei primi cota marita de 5.0 pentru un succes al lui Stancu & co. Atentie ca, aceasta cota speciala este valabila doar pentru primul pariu plasat.

  • ATENTIE! Cand pariezi pe victoria Romaniei contra Armeniei, la optiunile de pariere pentru meci, NU iti va arata cota marita, dar primul pariu de 50 RON va fi inmultit cu cota marita – Cea de 5.0 adica!

1 Daca Romania va castiga, miza plasata pe succesul echipei lui Daum va fi returnata cash, iar restul castigului va fi sub forma de bonus. Bonusul trebuie rulat o data pe cota minima de 1.20! Pentru pariurile plasate din aceste fonduri bonus miza nu este returnata.

  • Inaintea de a participa la aceasta promotie, va rugam sa cititi AICI termenii si conditiile promotiei !!!

Va uram succes si multa bafta :)

Echipa Undepariem

Tagged with:

Leave a Comment