Cota 10 la NetBet pentru 2+ in Spania vs Italia

Cota 10 la NetBet pentru 2+ in Spania vs Italia

Cota 10 la NetBet pentru 2+ in Spania vs Italia

V-am spus aici ca aveti cota 10 pentru 2+ goluri marcate in Franta vs Olanda. In acest articol va ofer aceeasi cota exceptionala de 10, numai ca, meciul la care voi face referire va fi Spania vs Italia, un alt duel de gala care se va disputa in aceasta etapa a preliminariilor CM 2018. Cota 10 la NetBet pentru 2+ in Spania vs Italia.

Te-ar mai putea interesa si:


DOAR Aici aveti cota 5.0 pentru gol marcat de Romania cu Armenia

Nu rata Aici cota de 10 pentru victoria Romaniei cu Armenia


Cum poti paria pe aceasta super cota de 10? Treaba-i cat se poate de simpla! Urmeaza pasii de mai jos si vei afla cum poti miza la cota 10 pe “Peste 1.5 goluri marcate” in intalnirea granzilor!

  • Daca, in cazul in care, SE VOR MARCA MAI MULT DE 1.5 GOLURI IN ACEASTA INTALNIRE, asa ar fi normal, iar tu ai mizat acest pariu, NetBet va adauga in contul tau castigurile suplimentare in maxim 48 de ore.
  • In cazul in care pariul tau nu va fi castigator, adica MECIUL SE VA INCHEIA CU MAI PUTIN DE 1.5 GOLURI MARCATE, nu vei pierde nimic, ba din contra, NetBet iti va oferi sub forma de BONUS, dublul sumei pariate. Adica 80 de RON, daca alegi sa plasezi pariul maxim acceptat ( 40 RON ).

Va uram succes si multa bafta :)

Echipa Undepariem

Tagged with:

Leave a Comment