Nu ai voie sa ratezi o cota de 10 pentru victoria Romaniei

Nu ai voie sa ratezi o cota de 10 pentru victoria Romaniei

Nu ai voie sa ratezi o cota de 10 pentru victoria Romaniei

Una din cele mai bune case de pariuri online din Romania pentru pariurile plasate pe Live, NetBet, ca de fiecare data, vine cu o super promotie atunci cand avem meciuri de fotbal importante. Cum ar fi duelul dintre Romania si Armenia, meci in care selectionata tricolora primeste de la NetBet o cota de 10.0 pentru un succes in fata Armeniei. Nu ai voie sa ratezi o cota de 10 pentru victoria Romaniei.

Te-ar mai putea interesa si:


DOAR Aici aveti cota 5.0 pentru gol marcat de Romania cu Armenia

Nu rata Aici cota de 10 pentru victoria Romaniei cu Armenia


Cum poti profita de aceasta cota de pe urma careia poti face lejer un profit de 360 RON, vei afla numai daca vei urma pasii de mai jos si, desigur, vei aplica la aceasta super promotie!

  • Daca, in cazul in care, Romania se va impune, asa ar fi normal, iar tu ai mizat acest pariu, NetBet va adauga in contul tau castigurile suplimentare in maxim 48 de ore.
  • In cazul in care pariul tau nu va fi castigator, adica Romania o va comite din nou, nu vei pierde nimic, ba din contra, NetBet iti va oferi sub forma de BONUS, dublul sumei pariate. Adica 80 de RON, daca alegi sa plasezi pariul maxim acceptat ( 40 RON ).

Va uram succes si multa bafta :)

Echipa Undepariem

Tagged with:

Leave a Comment