Cota 5.0 la Fortuna pentru gol marcat de Romania cu Armenia

Cota 5.0 la Fortuna pentru gol marcat de Romania cu Armenia

Cota 5.0 la Fortuna pentru gol marcat de Romania cu Armenia

Romania are nevoie de victorie in meciul cu Armenia pentru a mai creste in ochii suporterului roman si, desigur, pentru a mai pastra de doi bani sperante pentru o calificare in-extrem-is la CM 2018. Cota 5.0 la Fortuna pentru gol marcat de Romania cu Armenia.

Te-ar mai putea interesa si:


Nu rata Aici cota de 10 pentru victoria Romaniei cu Armenia


Pentru asta are nevoie de gol/goluri marcate impotriva selectionatei similare a Armeniei, iar Fortuna, una din cele mai bune agentii de pariuri online din Romania, ofera o cota incredibila de 5.0 pentru macar un gol marcat de Stancu & co. Cum este posibil asa ceva? Urmati pasii de mai jos si o sa aflati!

Deschide chiar ACUM de pe acest link un cont de parior la casa de pariuri online Fortuna.

Efectueaza o depunere in contul tau de parior nou creat de pe linkul de mai sus sau de pe oricare link din acest articol.

Plasează un pariu pe România dă gol ( in oferta Fortuna – Romania Total Goluri – Peste 0.5 ) în meciul cu Armenia – Maxim 50 de lei sunt luați în calcul pentru această promoție.

Dacă pariul este câștigător, miza pariului inițial va fi returnată cash, împreună cu profitul de la cota normală de pe site, urmând ca restul câștigului până la cota 5.0 să fie încărcat in contul tau de parior  în maximum 24 de ore de la validarea pariului, sub formă de bonus.

Dacă România nu înscrie și pariul este pierdut, primești bonusul de bun venit. Vezi Aici termenii și condițiile acestui bonus.

Va uram succes si multa bafta :)

Echipa Undepariem

Tagged with:

Leave a Comment