Nu rata cota de 10 pentru victoria Romaniei cu Armenia

Nu rata cota de 10 pentru victoria Romaniei cu Armenia

Nu rata cota de 10 pentru victoria Romaniei cu Armenia

Prima zi din toamna acestui an poate aduce de la sine primul succes, pe teren propriu, al selectionatei tricolore in aceasta campanie de calificare la CM 2018. Nu rata cota de 10 pentru victoria Romaniei cu Armenia.

Daca aveti de gand sa mizati pe nationala Romaniei in aceasta runda a preliminariilor pentru CM 2018, urmati pasii de mai jos si veti vedea cum puteti paria pe victoria baietilor nostri la o cota de 10.0 in loc de 1.45, atat cat este cotat succesul baietilor lui Daum la casele de pariuri, atat online, cat si offline.

Click pe DOAR pe acest link si deschideti acum un cont de parior la agentia de pariuri online Sportingbet!

Faceti o depunere de MINIM 40 RON in contul vostru de parior nou deschis de pe linkul de mai sus sau de pe unul din acest articol!

Plaseaza 20 RON pe Romania sa castige impotriva Armeniei! ( Miza maximă acceptată este de 20 RON sau echivalentul în valută conform ratei interne de schimb valutar. Dacă vei plasa un pariu mai mare de 20 RON, doar 20 RON vor fi luați în considerare pentru cota mărită ).

  • ATENTIE! Cand pariezi pe victoria Romaniei cu Armenia, la optiunile de pariere pentru meci, NU iti va arata cota marita, dar primul pariu de 20 RON va fi inmultit cu cota marita – Cea de 10.0 adica!

Dacă pariul va fi câștigător, vei primi imediat în cont câștigurile obținute din cota normală sub formă de bani cash, iar diferența până la cota de 10.0 va fi creditată în cont sub formă de bonus, în termen de 48 de ore de la încheierea meciului.

  • Inaintea de a participa la aceasta promotie, va rugam sa cititi AICI termenii si conditiile promotiei !!!

Va uram succes si multa bafta :)

Echipa Undepariem

Tagged with:

Leave a Comment