Turneul de la US Open iti aduce 2 X 50 RON Freebet

Turneul de la US Open iti aduce 2 X 50 RON Freebet

Turneul de la US Open iti aduce 2 X 50 RON Freebet

Ultimul turneu de mare slam al anului a inceput astazi in complexul Flushing Meadows de la New York. US Open ne va propune meciuri dintre cele mai tari, iar NetBet, una din cele mai apreciate case de pariuri online din Romania, va ofera o super promotie daca veti paria pe duelurile de la US Open. Turneul de la US Open iti aduce 2 X 50 RON Freebet.

Te-ar mai putea interesa si:


Pariaza live pe US Open si fiecare al cincilea pariu este fara risc!

Pariaza pe tenis US Open si castiga Freebet-uri zilnice


Urmeaza instructinile de mai jos si ai sa vezi cum poti castiga 2 X 50 RON Freebet daca in perioada 28/08 – 10/09 vei paria pe meciurile de tenis de la US Open!

  • Accesează contul tau NetBet – Daca nu ai unul, click aici si deschide unul acumpentru ca ai cel mai mare Bonus de bun venit din Romania.
  • Inscrie-te la promotie accesand ramura PROMOTII de pe siteul NetBet.
  • Plasează cel puțin 7 bilete simple LIVE sau PRE-LIVE în valoare de cel puțin 50 RON fiecare și cu o cotă minimă de 1.50 pe câte un meci distinct de simplu feminin sau masculin de la US Open, 28/08 – 10/09.
  • Indiferent de rezultatul pariurilor plasate, NetBet te va răsplăti cu un cadou special, sub forma a 2 X 50 RON Freebet.

NOTĂ: Se va lua în considerare primul pariu eligibil/meci, iar freebeturile vor putea fi folosite pe orice evenimente sportive.

Va uram succes si multa bafta :)

Echipa Undepariem

Tagged with:

Leave a Comment