Pariaza acum la cote speciale pe Mayweather vs McGregor

Pariaza acum la cote speciale pe Mayweather vs McGregor

Pariaza acum la cote speciale pe Mayweather vs McGregor

Mai sunt cateva zile pana la marele meci dintre Floyd “Money” Mayweather si Conor McGregor, iar daca aveti de gand sa pariati pe unul din cei doi boxeri in “Lupta Secolului” n-ar strica sa o faceti la niste cote cu adevarat bomba.  4.0 pentru Floyd, respectiv 15.0 pentru McGregor. Ambele marite de Betfair, agentia de pariuri online cu cele mai mari cote pentru La Liga si Premier League, de la 1.22 respectiv 4.50! Pariaza acum la cote speciale pe Mayweather vs McGregor.

Acum te poti inscrie gratuit in grupul Premium al celei mai bune comunitati de pariori din tara – Click Aici >>> Comunitatea Superpont si vino alaturi de cei mai buni!

1Deschideti acum de pe acest LINK sau de pe imaginea de mai jos un cont de parior la Betfair si inregistreaza-te la promotie folosind codul promotional ZSAN00.

2 Pariati si veti primi cota marita de 4.0 pentru victoria lui “Money” Mayweather sau cota 15.0 pentru un succes al lui Conor McGregor depinde cum vreti si cum simtiti. Atentie ca, aceasta cota speciala este valabila doar pentru primul pariu plasat.

1Miza va fi returnata cash, iar restul castigului va fi sub forma de bonus. Bonusul trebuie rulat o data pe cota minima de 1.20! Pentru pariurile plasate din aceste fonduri bonus miza nu este returnata.

  • Inaintea de a participa la aceasta promotie, va rugam sa cititi AICI termenii si conditiile promotiei !!!

Va uram succes si multa bafta :)

Echipa Undepariem

Tagged with:

Leave a Comment