Pariaza pe victoria Barcelonei cu Betis Sevilla la cota 4.0

Pariaza pe victoria Barcelonei cu Betis Sevilla la cota 4.0

Pariaza pe victoria Barcelonei cu Betis Sevilla la cota 4.0

Trebuie sa cautam bine in statistica sa vedem de cand Betis Sevilla nu s-a mai impus pe Nou Camp. Foarte posibil sa nu o faca nici in prima etapa a noului sezon din La Liga. Daca nu o va face, putine sanse sa bata andaluzii duminica, iar voi aveti de gand sa mizati pe un succes al catalanilor, atunci ar fi bine sa o faceti la o cota de 4.0! Pariaza pe victoria Barcelonei cu Betis Sevilla la cota 4.0!

Nu ar trebui sa ratezi si:


Nu rata asa ceva! Cota 6.0 pentru FCSB sa invinga Juventus Bucuresti


1Deschide acum de pe acest LINK sau de pe imaginea de mai jos un cont de parior la Betfair si inregistreaza-te la promotie folosind codul promotional ZFBN38.

2 Pariaza si vei primi cota marita de 4.0 pentru un succes al lui Messi & co. Atentie ca, aceasta cota speciala este valabila doar pentru primul pariu plasat.

  • ATENTIE! Cand pariezi pe victoria celor de la Barcelona contra anadaluzilor, la optiunile de pariere pentru meci, NU iti va arata cota marita, dar primul pariu de 50 RON va fi inmultit cu cota marita – Cea de 4.0 adica!

1 Daca Barcelona va castiga, greu de crezut ca nu se va intampla asa, miza plasata pe succesul echipei lui Dica va fi returnata cash, iar restul castigului va fi sub forma de bonus. Bonusul trebuie rulat o data pe cota minima de 1.20! Pentru pariurile plasate din aceste fonduri bonus miza nu este returnata.

  • Inaintea de a participa la aceasta promotie, va rugam sa cititi AICI termenii si conditiile promotiei !!!

Va uram succes si multa bafta :)

Echipa Undepariem

Tagged with:

Leave a Comment