Nu rata asa ceva! Cota 6.0 pentru FCSB sa invinga Juventus Bucuresti

Nu rata asa ceva! Cota 6.0 pentru FCSB sa invinga Juventus Bucuresti

Nu rata asa ceva! Cota 6.0 pentru FCSB sa invinga Juventus Bucuresti

Dupa un joc excelent facut la Lisabona cu Sporting, FCSB nu cred ca are cum sa scape victoria in meciul cu modesta Juventus Bucuresti, cu tot respectul pentru Oprita & co. Daca aveti de gand sa mizati pe FCSB in aceasta runda, urmati pasii de mai jos si veti vedea cum puteti paria pe victoria “ros albastrilor” la o cota de 6.0 in loc de 1.55, atat cat este cotat succesul baietilor lui Dica la casele de pariuri, atat online, cat si offline. Nu rata asa ceva! Cota 6.0 pentru FCSB sa invinga Juventus Bucuresti.

Nu ar trebui sa ratezi si:


Pariaza pe victoria Barcelonei cu Betis Sevilla la cota 4.0


1Deschide acum de pe acest LINK sau de pe imaginea de mai jos un cont de parior la Betfair si inregistreaza-te la promotie folosind codul promotional ZFBN37.

2 Pariaza si vei primi cota marita de 6.0 pentru un succes al trupei lui Nicolae Dica. Atentie ca, aceasta cota speciala este valabila doar pentru primul pariu plasat.

  • ATENTIE! Cand pariezi pe victoria celor de la FCSB contra nou promovatei Juventus Bucuresti, la optiunile de pariere pentru meci, NU iti va arata cota marita, dar primul pariu de 50 RON va fi inmultit cu cota marita – Cea de 6.0 adica!

1 Daca FSCB va castiga, miza plasata pe succesul echipei lui Dica va fi returnata cash, iar restul castigului va fi sub forma de bonus. Bonusul trebuie rulat o data pe cota minima de 1.20! Pentru pariurile plasate din aceste fonduri bonus miza nu este returnata.

  • Inaintea de a participa la aceasta promotie, va rugam sa cititi AICI termenii si conditiile promotiei !!!

Va uram succes si multa bafta :)

Echipa Undepariem

Tagged with:

Leave a Comment