Crezi ca va castiga Real Supercupa Spaniei? Pariaza acum la cota 4.0

Crezi ca va castiga Real Supercupa Spaniei? Pariaza acum la cota 4.0

Crezi ca va castiga Real Supercupa Spaniei? Pariaza acum la cota 4.0

Daca simti ca Real Madrid nu are cum sa scape cucerirea Supercupei Spaniei dupa 3-1 in mansa tur de pe Nou Camp, si nu ai inca un cont de parior la Betfair, acum este timpul sa-ti deschizi unul si sa pariezi pe “Real Madrid castiga Supercupa Spaniei” la o cota incredibila de 4.0! Crezi ca va castiga Real Supercupa Spaniei? Pariaza acum la cota 4.0!

Acum te poti inscrie gratuit in grupul Premium al celei mai bune comunitati de pariori din tara – Click Aici >>> Comunitatea Superpont si vino alaturi de cei mai buni!

1Deschide acum de pe acest LINK sau de pe imaginea de mai jos un cont de parior la Betfair si inregistreaza-te la promotie folosind codul promotional ZFBN 36.

2 Pariaza si vei primi cota marita de 4.0 pentru Real Madrid castiga Supercupa Spaniei. Atentie ca, aceasta cota speciala este valabila doar pentru primul pariu plasat.

  • ATENTIE! Cand plasezi pariul pe “Real Madrid castiga Supercupa Spaniei”, la optiunile de pariere pentru meci, NU iti va arata cota marita, CI pe cea normala de 1.10, dar primul pariu de 50 RON va fi inmultit cu cota marita – Cea de 4.0 adica!

1 Daca Real Madrid va castiga trofeul, greu de crezut ca nu va fi asa dupa 3-1 in tur, miza plasata pe succesul echipei lui Zidane va fi returnata cash, iar restul castigului va fi sub forma de bonus. Bonusul trebuie rulat o data pe cota minima de 1.20! Pentru pariurile plasate din aceste fonduri bonus miza nu este returnata.

  • Inaintea de a participa la aceasta promotie, va rugam sa cititi AICI termenii si conditiile promotiei !!!

Va uram succes si multa bafta :)

Echipa Undepariem

Tagged with:

Leave a Comment