Cote marite la agentia Unibet in fiecare zi de luni

Cote marite la agentia Unibet in fiecare zi de luni

Cote marite la agentia Unibet in fiecare zi de luni

Daca este luni, nu trebuie sa ratezi cotele marite oferite de catre Unibet. In fiecare zi de luni, iti oferim cote mai mari pentru pariuri pe cele mai tari campionate din fotbalul european. Cote marite la agentia Unibet in fiecare zi de luni.

Acum te poti inscrie gratuit in grupul Premium al celei mai bune comunitati de pariori din tara – Click Aici >>> Comunitatea Superpont si vino alaturi de cei mai buni!

Consulta pe tot parcursul zilei sectiunea multiple imbunatatite din clientul de pariuri si poti sa-ti maximizezi castigurile cu cotele marite. Atentie, cotele marite sunt disponibile doar luni! Pentru astazi, ti-am pregatit cote atractive din campionatele tari. Pariaza pe favoritele din Premier League, La Liga sau Serie A si beneficiezi de cote speciale:

  • Manchester United, Leicester, Liverpool si Arsenal sa castige, cota marita de la 5.27 la 6.50.
  • Se vor impune favoritele in prima etapa din La Liga si Serie A? Pariaza pe victoriile lui Real, Barcelona, AC Milan, Inter si Roma pentru o cota marita la 7.75
  • A treia cota marita vine cu meciuri din Germania, Franta, Belgia si Danemarca. Ai o cota de 7.75 pentru victoriile formatiilor Borussia Dortmund, Lyon, Genk si FC Copenhaga.

Va uram succes si multa bafta :)

Echipa Undepariem

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Tagged with:

Leave a Comment