Nu rata cota de 6.0 pentru victoria celor de la FCSB

Nu rata cota de 6.0 pentru victoria celor de la FCSB

Nu rata cota de 6.0 pentru victoria celor de la FCSB

FCSB va juca sambata cu Astra Giurgiu, iar Betfair, una din cele mai bune case de pariuri online din lume, ne ofera o supercota de 6.0 pentru un succes al vicecampioanei Romaniei. Cota marita de la 1.85! Nu rata cota de 6.0 pentru victoria celor de la FCSB.

Nu ar trebui sa ratati si:


Pariaza Aici la NetBet la cota 10 pe victoria celor de la FCSB


Daca aveti de gand sa mizati pe FCSB in partida cu Astra Giurgiu, urmati pasii de mai jos si puteti impusca o excelenta cota de 6.0 acordata de Betfair, una dintre cele apreciate agentii de pariuri online din lume, pentru un succes al vicecampioanei Romaniei.

1Deschide acum de pe acest LINK sau de pe imaginea de mai jos un cont de parior la Betfair si inregistreaza-te la promotie folosind codul promotional ZFBN 34.

2 Pariaza si vei primi cota marita de 6.0 pentru un succes al trupei lui Nicolae Dica. Atentie ca, aceasta cota speciala este valabila doar pentru primul pariu plasat.

  • ATENTIE! Cand pariezi pe victoria celor de la FCSB contra girgiuvenilor, la optiunile de pariere pentru meci, NU iti va arata cota marita, dar primul pariu de 50 RON va fi inmultit cu cota marita – Cea de 7.0 adica!

1 Daca FSCB va castiga, miza plasata pe succesul echipei lui Dica va fi returnata cash, iar restul castigului va fi sub forma de bonus. Bonusul trebuie rulat o data pe cota minima de 1.20! Pentru pariurile plasate din aceste fonduri bonus miza nu este returnata.

  • Inaintea de a participa la aceasta promotie, va rugam sa cititi AICI termenii si conditiile promotiei !!!

Va uram succes si multa bafta :)

Echipa Undepariem

Tagged with:

Leave a Comment