Cota 7.0 pentru victoria Barcelonei in loc de 1.90

Cota 7.0 pentru victoria Barcelonei in loc de 1.90

Cota 7.0 pentru victoria Barcelonei in loc de 1.90

Da prieteni, ati vazut bine inca din titlu. Barcelona are cota marita de la 1.90 la 7.0 pentru un succes in Supercupa cu marea rivala Real Madrid. Urmati instructiunile de mai jos si veti afla cum sa pariati pe victoria Barcelonei la cota 7.0! Cota 7.0 pentru victoria Barcelonei in loc de 1.90!

Nu ar trebui sa ratezi si:


Cota 10 pentru 2+ goluri marcate in Barcelona vs Real Madrid


1Deschide acum de pe acest LINK sau de pe imaginea de mai jos un cont de parior la Betfair si inregistreaza-te la promotie folosind codul promotional ZFBN 33.

2 Pariaza si vei primi cota marita de 7.0 pentru un succes al Barcelonei. Atentie ca, aceasta cota speciala este valabila doar pentru primul pariu plasat.

  • ATENTIE! Cand pariezi pe victoria catalanilor contra marii rivale din Madrid, la optiunile de pariere pentru meci, NU iti va arata cota marita, dar primul pariu de 50 RON va fi inmultit cu cota marita – Cea de 7.0 adica!

1 Daca FSCB va castiga, miza plasata pe succesul echipei lui Dica va fi returnata cash, iar restul castigului va fi sub forma de bonus. Bonusul trebuie rulat o data pe cota minima de 1.20! Pentru pariurile plasate din aceste fonduri bonus miza nu este returnata.

  • Inaintea de a participa la aceasta promotie, va rugam sa cititi AICI termenii si conditiile promotiei !!!

Va uram succes si multa bafta :)

Echipa Undepariem

Tagged with:

Leave a Comment