Doar Aici cota 10 pentru victoria celor de la Man. United

Doar Aici cota 10 pentru victoria celor de la Man. United

Doar Aici cota 10 pentru victoria celor de la Man. United

Dupa infrangerea din Supercupa Europei, Manchester United va debuta in noul sezon din Premier League, acasa, cu West Ham. Meciul, la prima vedere, nu pare sa fie usor pentru “diavolii rosii”, insa, cum acesta va primul meci al sezonului, acasa, pentru United, Mourinho nu cred ca-si permite sa-l piarda. Doar Aici cota 10 pentru victoria celor de la Man. United.

Acum te poti inscrie gratuit in grupul Premium al celei mai bune comunitati de pariori din tara – Click Aici >>> Comunitatea Superpont si vino alaturi de cei mai buni!

Asadar, daca urmati pasii de mai jos si pariati pe succesul lui Man. United cu West Ham, NetBet va ofera o super cota de 10.0 pentru succesul lui Pogba & co.

  • Daca Manchester United se va impune, iar tu ai mizat acest pariu, NetBet va adauga in contul tau castigurile suplimentare in maxim 48 de ore.
  • In cazul in care pariul tau nu va fi castigator, adica United nu va castiga, nu vei pierde nimic, ba din contra, NetBet iti va oferi sub forma de BONUS, dublul sumei pariate. Adica 80 de RON, daca alegi sa plasezi pariul maxim acceptat ( 40 RON ).

Va uram succes si multa bafta :)

Echipa Undepariem

Tagged with:

Leave a Comment