Pariaza la NetBet la cota 10 pe victoria celor de la FCSB

Pariaza la NetBet la cota 10 pe victoria celor de la FCSBPariaza la NetBet la cota 10 pe victoria celor de la FCSB

Dupa semiesecul cu CSM Poli. Iasi de pe teren propriu, FCSB este obligata sa castige cu Astra Giurgiu pentru a nu pierde contactul cu CFR Cluj si Botosani. De aceasta nevoie de victorie a “ros abastrilor’ putem profita noi, deoarece NetBet, una din cele mai apreciate agentii de pariuri online din Romania, ofera o super cota de 10 pentru un succes al trupei lui Nicolae Dica. Pariaza la NetBet la cota 10 pe victoria celor de la FCSB.

Acum te poti inscrie gratuit in grupul Premium al celei mai bune comunitati de pariori din tara – Click Aici >>> Comunitatea Superpont si vino alaturi de cei mai buni!

Urmatii pasii de mai jos si, atentie, daca nu aveti cont de parior la NetBet, puteti prinde o cota de 10 pentru victoria celor de la FCSB.

  • Daca, in cazul in care FCSB se va impune in fata Astrei Giurgiu, iar tu ai mizat acest pariu, NetBet va adauga in contul tau castigurile suplimentare in maxim 48 de ore.
  • In cazul in care pariul tau nu va fi castigator, adica FCSB nu va castiga, nu vei pierde nimic, ba din contra, NetBet iti va oferi sub forma de BONUS, dublul sumei pariate. Adica 80 de RON, daca alegi sa plasezi pariul maxim acceptat ( 40 RON ).

Va uram succes si multa bafta :)

Echipa Undepariem

Tagged with:

Leave a Comment