Cota 10 pentru 2+ goluri marcate in Barcelona vs Real Madrid

Cota 10 pentru 2+ goluri marcate in Barcelona vs Real Madrid

Cota 10 pentru 2+ goluri marcate in Barcelona vs Real Madrid

Primul “El Clasico” oficial din acest nou sezon se va juca duminica seara, iar NetBet, una dintre cele mai apreciate agentii de pariuri online din Romania, ne ofera o super cota de 10.0 pentru cel putin doua goluri marcate in mansa tur a Supercupei Spaniei.

Acum te poti inscrie gratuit in grupul Premium al celei mai bune comunitati de pariori din tara – Click Aici >>> Comunitatea Superpont si vino alaturi de cei mai buni!

Treaba-i cat se poate de simpla prieteni. Urmati pasii de mai jos si puteti prinde o supercota de 10.0 daca in Barcelona vs Real se vor marca peste 1.5 goluri, putin probabil sa nu se intample asta.

  • Pariaza apoi, Pre-Live, la cota normala pe “Over 1.5 goluri marcate in meciul Barcelona vs Real Madrid. 40 RON din miza vor fi multiplicati cu cota imbunatita – Adica cea de 10.0!
  • Daca in meci se vor marca peste 1.5 goluri, greu de crezut ca nu se vor marca macar 2 goluri in Supercupa Spaniei, iar tu ai mizat acest pariu, NetBet va adauga in contul tau castigurile suplimentare in maxim 48 de ore.
  • In cazul in care pariul tau nu va fi castigator, adica nu se vor marca macar 2 goluri, nu vei pierde nimic, ba din contra, NetBet iti va oferi sub forma de BONUS, dublul sumei pariate. Adica 80 de RON, daca alegi sa plasezi pariul maxim acceptat ( 40 RON ).

Va uram succes si multa bafta :)

Echipa Undepariem

Tagged with:

Leave a Comment