Cota 7.0 la Betfair pentru Real sa castige cu Man. United

Cota 7.0 la Betfair pentru Real sa castige cu Man. United

Cota 7.0 la Betfair pentru Real sa castige cu Man. United

Nu mai avem mult timp pana la Supercupa Europei prieteni, asa ca, Betfair, agentia de pariuri online din Romania cu cea mai buna optiune Cashout, a pregatit pariorilor care nu au un cont de parior la aceasta agentie, o super cota de 7.0 pentru un succes al Realului in fata celor de la Manchester United. Cota 7.0 la Betfair pentru Real sa castige cu Man. United.

Acum te poti inscrie gratuit in grupul Premium al celei mai bune comunitati de pariori din tara – Click Aici >>> Comunitatea Superpont si vino alaturi de cei mai buni!

Daca esti unul din acei pariori care inca nu au cont la Betfair, atunci este momentul sa-ti deschizi unul de pe acest link sau de pe unul din cele de mai jos, si sa pariezi pe un succes al spaniolilor la cota 7.0!

1Deschide acum de pe acest LINK sau de pe imaginea de mai jos un cont de parior la Betfair si inregistreaza-te la promotie folosind codul promotional ZFBN 35.

2 Pariaza si vei primi cota marita de 7.0 pentru un succes al trupei lui Zinedine Zidane. Atentie ca, aceasta cota speciala este valabila doar pentru primul pariu plasat.

  • ATENTIE! Cand pariezi pe victoria celor de la Real Madrid contra “diavolilor rosii”, la optiunile de pariere pentru meci, NU iti va arata cota marita, dar primul pariu de 50 RON va fi inmultit cu cota marita – Cea de 7.0 adica!

1 Miza va fi returnata cash, iar restul castigului va fi sub forma de bonus. Bonusul trebuie rulat o data pe cota minima de 1.20! Pentru pariurile plasate din aceste fonduri bonus miza nu este returnata.

  • Inaintea de a participa la aceasta promotie, va rugam sa cititi AICI termenii si conditiile promotiei !!!

Va uram succes si multa bafta :)

Echipa Undepariem

Tagged with:

Leave a Comment