Cota 10 la NetBet pentru victoria celor de la FCSB cu Chiajna

Cota 10 la NetBet pentru victoria celor de la FCSB cu Chiajna

Cota 10 la NetBet pentru victoria celor de la FCSB cu Chiajna

Prieteni, daca aici va prezentam o cota de 7.0 de la Betfair pentru o victorie a celor de la FCSB cu Chiajna, in acest material o sa va explic cum puteti paria, la NetBet de aceasta data, cea mai buna casa de pariuri online din Romania pentru pariurile plasate live, pe o eventuala victorie a baietilor lui Dica la Chiajna, la cota 10! Cota 10 la NetBet pentru victoria celor de la FCSB cu Chiajna.

Acum te poti inscrie gratuit in grupul Premium al celei mai bune comunitati de pariori din tara – Click Aici >>> Comunitatea Superpont si vino alaturi de cei mai buni!

Deschide un cont de parior, acum, de pe acest LINK cu bonus cod LIGA 1.

Depune apoi in contul tau de parior nou deschis la NetBet ( Atentie, depunerea sa nu fie facuta din paysafecard sau skrill, pentru ca nu veti beneficia de cota 10.0 ).

Pariaza PRE LIVE pe victoria celor de la FCSB cu Concordia Chiajna cu o miza de MAXIM 40 RON.

Daca pariul tau va fi castigator, vei primi de la NetBet castigul acumulat in urma cotei normale, iar in maxim 48 de ore vei primi si diferenta care va fi calculata la cota 10.0!

In cazul in care pariul tau nu va fi castigator, in cazul in care FCSB nu castiga desigur, nu vei pierde nimic, ba din contra, NetBet iti va oferi sub forma de BONUS, dublul sumei pariate. Adica 80 de RON, daca alegi sa plasezi pariul maxim acceptat ( 40 RON ).


  • Inainte de a participa si paria pe un succes romanesc in Azerbaijan, te rog sa citesti AICI termenii si conditiile promotiei.

Va uram succes si multa bafta :)

Echipa Undepariem

Tagged with:

Leave a Comment