Pariaza pe echipele romanesti si ai un pariu gratuit de 25 RON

Pariaza pe echipele romanesti si ai un pariu gratuit de 25 RON

Pariaza pe echipele romanesti si ai un pariu gratuit de 25 RON

Dinamo si Astra au remizat in tur pe teren proriu cu Athletic Bilbao, respectiv Oleksandriya, in timp ce CS U Craiova a pierdut la limita in fata marelui AC Milan. Se anunta o misiune dificila pentru toate aceste formatii romanesti care joaca in Europa League, insa, daca veti paria pe acestea, veti primi un pariu gratuit de 25 de RON pe care sa-l folositi la oricare dintre partidele etapei a patra din Liga 1! Pariaza pe echipele romanesti si ai un pariu gratuit de 25 RON.

Acum te poti inscrie gratuit in grupul Premium al celei mai bune comunitati de pariori din tara – Click Aici >>> Comunitatea Superpont si vino alaturi de cei mai buni!

Pentru a putea participa la cea mai noua promotie de la Unibet, una dintre cele mai bune case de pariuri online din lume, nu va trebuie decat sa urmati pasii de mai jos:

  • Opteaza Aici pentru inscriere la aceasta promotie.
  • Pariaza pe meciurile FC Oleksandriya vs Astra Giurgiu, Athletic Club Bilbao vs Dinamo Bucuresti, AC Milan vs CS U Craiova.
  • Va trebui sa plasezi un pariu multiplu care sa contina cate o selectie de la fiecare dintre cele 3 meciuri de mai sus. Poti insa include pe bilet mai multe meciuri din Europa League care se joaca pe 3 august.
  • Miza minima a pariului trebuie sa fie 50 RON iar cota minima pentru fiecare eveniment selectat 1.40!
  • Indeplineste conditiile si vineri pana la ora 14:00 primesti un pariu gratuit de 25 RON pe care il poti folosi la meciurile etapei a patra din Liga 1, in perioada 4-7 august.

Va uram succes si multa bafta :)

Echipa Undepariem

Tagged with:

Leave a Comment