Castigi cu 50% mai mult daca pariezi pe Liga 1 la Unibet

Castigi cu 50% mai mult daca pariezi pe Liga 1 la Unibet

Castigi cu 50% mai mult daca pariezi pe Liga 1 la Unibet

Esti expert in fotbalul de la noi? Castigi la pariuri de fiecare data cand pariezi pe prima divizie din Romania? Atunci nu ar trebui sa ratezi promotia asta de la Unibet, una dintre cele mai mari agentii de pariuri online din Romania. Castigi cu 50% mai mult daca pariezi pe Liga 1 la Unibet.

Acum te poti inscrie gratuit in grupul Premium al celei mai bune comunitati de pariori din tara – Click Aici >>> Comunitatea Superpont si vino alaturi de cei mai buni!

Despre ce este vorba si cum poti castiga bani in plus pariind pe Liga 1:

  • In primul rand, OPTEAZA AICI pentru promotie inainte de orA 12.00, vineri, 21 iulie.
  • Creaza un bilet de joc de minim 4 selectii, dupa ora 13:00, din data de 21 iulie, continand exclusiv meciurile din Liga I, desfasurate intre vineri, 21 iulie si luni, 24 iulie.
  • Selecteaza oferta de creștere a profitului cu 50% din biletul de joc (minim 4 selectiii din Liga I). Odata selectata oferta, cota totala finala a multiplei va fi marita cu 50%.
  • Daca biletul de joc este castigator, primesti cu 50% mai mult. 

Nota: Trebuie sa ai in vedere ca miza maxima admisa pentru acest bilet de joc va fi de 100 RON iar oferta va putea fi utilizata dupa ora 13.00, ora României, din data de 21 iulie, exclusiv pentru selectii din Liga I.

Va uram succes si multa bafta :)

Echipa Undepariem

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Tagged with:

Leave a Comment