Europa League | Cota 5.0 pentru victoria oricarei formatii

Europa League | Cota 5.0 pentru victoria oricarei formatii

Europa League | Cota 5.0 pentru victoria oricarei formatii

Boom, soc, groaza, panarama. Putem sa ne lungim tot textul cu chestii de genul. Da, o sa spuneti ca am luat-o razna, insa pentru ce am sa va prezint mai jos, chiar este de Boom, pentru ca asa ceva nu ati mai vazut niciodata, si nici nu cred ca veti mai vedea curand. Europa League | Cota 5.0 pentru victoria oricarei formatii.

Acum te poti inscrie gratuit in grupul Premium al celei mai bune comunitati de pariori din tara – Click Aici >>> Comunitatea Superpont si vino alaturi de cei mai buni!

Care-i treaba? Probabil v-ati dat seama deja, deoarece ati vazut strecurat in primul paragraf ceva cu o cota de 5.0 pentru succesul oricarei formatii care va juca joi in turul II preliminar al Europa League. Da, stiu, o sa spuneti iar, teapa, fake, vrajeala si cine stie ce alte tampenii. Sigur, nu toti, insa sunt cativa care numai asta viseaza cand vad o promotie in care le este prezentata o cota speciala.

Asadar, nu mai lungim vorba si trecem direct la treaba. Urmati pasii de mai jos pentru ca puteti paria pe succesul, Astrei sa spunem, la o cota incredibila de 5.0!

  • Click Aici si deschide un cont de parior la NetBet folosind codul bonus EUROPA.
  • Pariaza apoi, PRE LIVE, pe succesul oricarei formatii care va juca joi in Europa League ( Astra victorie la Zira, de exemplu ) la cota actuala. Adica cea care va este afisata cand deschideti optiunile de pariere ale respectivului meci. Care vreti voi.
  • 40 RON din miza plasata de vor fi multiplicati cu cota de 5.0! Atentie insa, v-am spus si mai sus, in momentul cand pariati pe victoria Astrei ( E doar un exemplu ) la optiunile de pariere nu vi se va arata cota 5.0, insa primul pariu plasat dupa ce ati deschis cont de pe acest link, va fi inmultit cu cota de 5.0!
  • Castigurile rezultate din cota 5.0 vor fi adaugate in contul de parior in maxim 48 de ore, iar, un amanunt foarte important, daca nu va iese pariul plasat, NetBet va returna dublul mizei plasate. Adica, 40 RON X 2 = 80 RON ( 40 de RON este miza maxima acceptata pentru cota de 5.0 ).

Va uram succes si multa bafta :)

Echipa Undepariem

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Tagged with:

Leave a Comment