Victoria oricarei formatii din Liga 1 in prima etapa primeste cota 10

Cota 10 pentru succesul oricarei formatii din Liga 1 in prima etapa

Cota 10 pentru succesul oricarei formatii din Liga 1 in prima etapa

Vineri se va da startul unui nou sezon din Liga 1 prieteni, asa ca, NetBet, una dintre cele mai apreciate agentii de pariuri online din Romania, vine cu o super promotie pentru meciurile prmei runde a noului sezon din Liga 1. Cota 10 pentru succesul oricarei formatii din Liga 1 in prima etapa.

Acum te poti inscrie gratuit in grupul Premium al celei mai bune comunitati de pariori din tara – Click Aici >>> Comunitatea Superpont si vino alaturi de cei mai buni!

Despre ce este vorba!

Asadar, avem 7 meciuri programate de vineri pana luni, iar fiecare din echipele care vor disputa aceste meciuri, primesc din partea NetBet cota de 10 pentru victorie in primul meci al noului sezon.

Asadar, spre exemplu, daca alegem sa pariem Aici pe succesul Craiovei in meciul cu CSM Poli, Iasi, formatie schimbata din temelii in aceasta pauza competitionala, vom avea parte de o cota de 10 in loc de 1.56 cat este in acest moment.

Cum poti participa la aceasta promotie! ( Atentie insa, promotia se adreseaza EXCLUSIV jucatorilor care nu au un cont de parior la NetBet )

  • Deschide un cont de parior, acum, de pe acest LINK cu bonus cod LIGA1.
  • Depune apoi in contul tau de parior nou deschis la NetBet ( Atentie, depunerea sa fie facuta din card bancar, altfel nu veti benefia de cota 10 ).
  • Pariaza PRE LIVE pe victoria oricarei echipe din Liga 1 in prima etapa ( Eu am dat exemplul Craiovei, voi puteti alege ce vreti si cum simtiti ) in perioada 14 – 17 Iulie cu o miza de MAXIM 40 RON.
  • Daca pariul tau va fi castigator, vei primi de la NetBet castigul acumulat in urma cotei normale, iar in maxim 48 de ore vei primi si diferenta care va fi calculata la cota 10.
  • In cazul in care pariul tau nu va fi castigator, nu vei pierde nimic, ba din contra, NetBet iti va oferi sub forma de BONUS, dublul sumei pariate. Adica 80 de RON, daca alegi sa plasezi pariul maxim acceptat ( 40 RON )

Nota: Bonusul primit va trebui rulat de 4 ori pe cote de cel putin 1.60!

Va uram succes si multa bafta :)

Echipa Undepariem

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Tagged with:

Leave a Comment