Pariezi 1 RON si primesti GRATIS alti 100 RON | Vezi aici cum

Pariezi 1 RON si primesti GRATIS alti 100 RON | Vezi aici cum

Pariezi 1 RON si primesti GRATIS alti 100 RON | Vezi aici cum

Duminica, spre seara, se vor disputa finalele Cupei Confederatiilor. In finala mica isi vor da intalnire Portugalia si Mexic, in timp ce in main event, Germania, campioana mondiala in exercitiu, va incerca sa repete performanta echipei de U21, si sa duca la Berlin cea de-a doua cupa in decurs de numai 3 zile. Pariezi 1 RON si primesti GRATIS alti 100 RON.

Acum te poti inscrie gratuit in grupul Premium al celei mai bune comunitati de pariori din tara – Click Aici >>> Comunitatea Superpont si vino alaturi de cei mai buni!

Acum ca am facut prezentarile, sa va zic de-o treaba care nu trebuie ratata de niciun parior care inca nu are cont deschis la Fortuna, una dintre cele mai bune agentii de pariuri online din Romania. Despre ce este vorba?

  1. Da click DOAR PE ACEST LINK si deschide-ti un cont nou la agentia Fortuna.

  2. Depune, apoi efectueaza cel putin un pariu (Pre-Meci sau Live) pe unul dintre cele doua meciuri.

  3. Luni, 3 iulie, vei primi 100 RON FREEBET!

Smecheria acum vine, fiti atenti asadar! Nu există limită de depunere (25 de lei – online, 10 lei – în agenții) și nici limită de miză / meci.

Deci, puteti sa va deschideti de Aici un cont de parior la Fortuna, alimentati contul cu 25 RON ( Online ) sau 10 RON ( Agentiile Fortuna ) si apoi puteti plasa un pariu cu miza de cel putin 1 RON pe una din cele doua finale de la Cupa Confederatiilor!

Va uram succes si multa bafta :)

Echipa Undepariem

Tagged with:

Leave a Comment