Pariaza pe Germania vs Camerun si ai Freebet de 40 RON

Pariaza pe Germania vs Camerun si ai Freebet de 40 RON

Pariaza pe Germania vs Camerun si ai Freebet de 40 RON

Germania va intalni, astazi, in ultimul meci din cadrul grupelor de la Cupa Confederatiilor, nationala statului Camerun. Pentru ultimul meci al „panzerelor germane” in grupa, Sportingbet, una dintre cele mai bune case de pariuri online din Romania, a pregatit o super oferta pentru cei care aleg sa mizeze pe intalnirea de pe Fisht Olympic Stadium.

Acum te poti inscrie gratuit in grupul Premium al celei mai bune comunitati de pariori din tara – Click Aici >>> Comunitatea Superpont si vino alaturi de cei mai buni!

CUM POTI LUA PARTE LA ACEASTA PROMOTIE?

1. TREBUIE SA AI CONT DE PARIOR SPORTINGBET! DACA NU AI INCA UNUL, ITI POTI FACE DOAR DE PE ACEST LINK.

2. PLASEAZĂ UNUL SAU MAI MULTE PARIURI SIMPLE PRE LIVE PE MECIUL GERMANIA VS CAMERUN, ÎN VALOARE TOTALĂ DE MINIM 80 RON.

3. DACĂ LA FINALUL MECIULUI ÎNREGISTREZI O BALANTĂ NEGATIVĂ DE 80 RON SAU MAI MULT RAPORTATĂ LA ASTFEL DE PARIURI, SPORTINGBET OFERA UN FREEBET DE 40 RON.

TERMENI SI CONDITII

 1. Pentru a te califica la această promoție trebuie să plasezi unul sau mai multe pariuri pre-meci în valoare totală de minim 80 RON, pe meciul care se califică.
  1. Se vor lua în considerare doar pariurile pe bani reali.
  2. Pariurile Gratuite, pariurile anulate și pariurile închise cu opțiunea cash out (închidere pariu), nu se vor lua în calcul la îndeplinirea condițiilor acestei promoții.
  3. Pariurile plasate în secțiunea de Pariuri Live, înainte de începutul meciului, nu se vor lua în considerare.
 2. FreeBetul va fi creditat doar clienților care au înregistrat pierderi raportate strict la pariurile care se califică pentru această promoție de 80 RON sau mai mult. Balanța este calculată ca diferență între câștiguri și pierderi. FreeBet-ul este disponibil o singură dată pentru fiecare client.
 3. În cazul în care contul dvs este în altă monedă, se va face conversia la cursul intern de schimb valutar: 1 EUR = 1 USD = 1 GBP = 2 BGN = 25 CZK = 300 HUF = 4 PLN = 4 RON = 80 RUB.
 4. FreeBetul va fi creditat automat ziua următoare, după ora 08:00.
 5. FreeBetul este în valoare de 40 RON, sau echivalentul în valută.
 6. FreeBetul de 40 RON va putea fi folosit pe orice pariu, iar în eventualitatea unui câștig, suma va fi disponibilă în cont ca și bani cash, fără condiții de pariere.
 7. FreeBetul este disponibil pentru 7 zile de la creditare.
 8. Doar clienții înregistrați care au această promoție disponibilă în secțiunea “Promoțiile Mele” sunt eligibili.

Va uram succes si multa bafta :)

Echipa Undepariem

 

Tagged with:

Leave a Comment