Cota 10 pentru spectacol si goluri la Polonia vs Romania

Cota 10 pentru spectacol si goluri la Polonia vs Romania

Cota 10 pentru spectacol si goluri la Polonia vs Romania

Polonia vs Romania este meciul ultimei sanse pentru tricolori! Cu doar 6 puncte acumulate in grupa E, elevii lui Christoph Daum au doar varianta victoriei in meciul cu liderul grupei. Polonia este cea mai ofensiva formatie din grupa E, cu cel putin 2 goluri marcate in fiecare meci. Fara gol marcat in ultimele 3 meciuri din calificari, Romania este nevoita sa atace daca vrea sa ramana in cursa pentru Rusia 2018! Cota 10 pentru spectacol si goluri la Polonia vs Romania.

Acum te poti inscrie gratuit in grupul Premium al celei mai bune comunitati de pariori din tara – Click Aici >>> Comunitatea Superpont si vino alaturi de cei mai buni!

La Unibet, castigi indiferent de rezultatul de la Polonia vs Romania! Inregistreaza-te acum si primul pariu este fara risc in limita a 250 RON! In plus, daca plasezi primul pariu la Unibet pe meciul Polonia vs Romania, peste 2.5 goluri ai o cota marita la 10!

Pentru a profita de promotia Unibet, atentie insa, promotia se adreseaza doar conturilor noi deschise, nu trebuie decat sa urmezi pasii de mai jos:

  • Deschide-ti un cont la Unibet si activeaza oferta bonus!
  • Plaseaza primul tau pariu pe meciul Polonia vs Romania, peste 2.5 goluri, pana la ora inceperii partidei. In acest moment, cota este 2.25.
  • Pariul trebuie sa aiba o miza de minim 30 de RON si de maxim 250 de RON.
  • Daca pariul este castigator, primesti in cont suma in functie de miza si cota de la momentul plasarii pariului.
  • In maxim 48 de ore, diferenta dintre cota de pe pariul plasat si cota 10 vor fi creditati in cont sub forma de bonus, in limita a 30 RON.
  • Daca pariul nu se concretizeaza, maxim 250 de RON vor fi creditati in contul tau sub forma de bonus.
  • Sumele bonus trebuie rulate de 3 ori pe cote de minim 1.40 pentru a putea fi retrase.

Exemplu:

Cu 250 RON poti castiga 795 RON fara nici un risc! Deschide un cont la Unibet si plaseaza primul tau pariu pe Polonia vs Romania, peste 2.5 goluri.

Daca se vor inscrie cel putin 3 goluri, vei castiga automat 250 x 2.25=562.5 RON. In plus, in maxim 48 de ore primesti 30 x 7.75=232.5 RON in cont sub forma de bonus. In total, vei avea 795 RON in cont. Daca pariul nu se concretizeaza, primesti 250 RON bonus!

Va uram succes si multa bafta :)

Echipa Undepariem

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Tagged with:

Leave a Comment