Asta-i de neratat | Cota 4.0 pentru victoria Germaniei cu San Marino

Asta-i de neratat | Cota 4.0 pentru victoria Germaniei cu San Marino

Asta-i de neratat | Cota 4.0 pentru victoria Germaniei cu San Marino

Germania, una dintre formatele fotbalului mondial, va intalni in aceasta etapa preliminara pentru CM 2018 pe modesta San Marino. Nimic iesit din comun pana aici. Surpriza insa, o constituie cota de 4.0 acordata de Betfair, una dintre cele mai bune agentii de pariuri online din lume, pentru un succes al “panzerelor” in fata celor de la San Marino. Asta-i de neratat | Cota 4.0 pentru victoria Germaniei cu San Marino.

Acum te poti inscrie gratuit in grupul Premium al celei mai bune comunitati de pariori din tara – Click Aici >>> Comunitatea Superpont si vino alaturi de cei mai buni!

Pentru a profita de promotia Betfair, atentie insa, promotia se adreseaza doar conturilor noi deschise, nu trebuie decat sa urmezi pasii de mai jos:

1Deschide acum de pe acest LINK sau de pe imaginea de mai sus un cont de parior la Betfair si inregistreaza-te la promotie folosind codul promotional ZFBN18.

2 Pariaza si vei primi cota marita de 4.0 pentru un succes al Germaniei cu San Marino. Atentie ca, aceasta cota speciala este valabila doar pentru primul pariu plasat.

  • ATENTIE! Cand pariezi pe victoria Germaniei cu San Marino, la optiunile de pariere pentru meci, NU iti va arata cota marita, dar primul pariu de 50 RON va fi inmultit cu cota marita – Cea de 4.0 adica!

1 Miza va fi returnata cash, iar restul castigului va fi sub forma de bonus. Bonusul trebuie rulat o data pe cota minima de 1.20! Pentru pariurile plasate din aceste fonduri bonus miza nu este returnata.

  • Inaintea de a participa la aceasta promotie, va rugam sa cititi AICI termenii si conditiile promotiei !!!

  • Vrei cele mai bune cote pre-match?
  • Sau cele mai bune optiuni live?

Atunci casa de pariuri online Betfair este recomandarea noastra pentru tine! Deschide un cont nou la Betfair de pe acest link pentru a juca alaturi de cei mai buni pariori din lume, la cea mai buna casa de pariuri din lume!

Va uram succes si multa bafta :)

Echipa Undepariem

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Tagged with:

Leave a Comment