Aveti Aici cota 10 pentru un pariu plasat pe orice sport si orice meci

Aveti Aici cota 10 pentru un pariu plasat pe orice sport si orice meci

Aveti Aici cota 10 pentru un pariu plasat pe orice sport si orice meci

Da, prieteni, ati citit bine in titlu. NetBet, una dintre cele mai apreciate agentii de pariuri online din Romania, va ofera in perioada 6 – 13 Iunie, cota 10 pentru orice pariu plasat pe orice sport vreti voi. Asta-i cu siguranta promotia lunii Iunie de care voi ar trebui sa profitati cat mai repede. Aveti Aici cota 10 pentru un pariu plasat pe orice sport si orice meci.

Acum te poti inscrie gratuit in grupul Premium al celei mai bune comunitati de pariori din tara – Click Aici >>> Comunitatea Superpont si vino alaturi de cei mai buni!

Treaba-i cat se poate de simpla prieteni, iar pentru a putea lua parte la aceasta promotie si profita de aceasta cota, nu trebuie decat sa urmati pasii de mai jos:

Deschide un cont de parior de pe acest LINK la agentia de pariuri online NetBet folosind codul bonus COTA MEA.

Plasează PRIMUL TĂU PARIU pre-live SAU live, bilet simplu, pe orice sport sau meci din oferta NetBet (6 – 13 IUNIE 2017) şi NetBet îţi face din cota ta (cota trebuie să fie mai mare de 1.10), una de 10 (cota nu se multiplică).

Pariul trebuie să fie de FIX 50 RON si Cota minimă este de 1.10

Pariază FIX 50 RON pe orice selecţie, bilet simplu (cota mai mare de 1.10) şi în 24-48 ore ai cota mărita la 10.

  • De exemplu: Ai pariat 50RON pe o cotă de 1.10. Pariul este câştigător iar banii reali sunt 55RON. NetBet în 24-48 ore (sau luni, după zilele de weekend), îţi va credita un bonus egal cu (10-1.10) x 50Ron = 445 RON. UN BONUS DE 900%

Dacă pariul e câștigător, vei fi plătit în bani reali conform cotelor reale de pe site, iar restul de bani până la suma totală conform cotelor mărite vor fi creditați sub formă de bonus în contul tău de Sport în următoarele 48 ore.

Iata si motivele pentru care va recomandam sa jucati la Netbet:

  • Optiune CashOut de top. Acum poti inchide pariul sau biletul la pariuri inainte de terminarea meciului/meciurilor. Esti mereu in control in ceea ce priveste pariurile tale.
  • Varianta de mobil excelenta. Poti paria oriunde si oricand de pe mobil, cu platforma celor de la Netbet, una de top fara indoiala

Va uram succes si multa bafta :)

Echipa Undepariem

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Tagged with:

Leave a Comment